A húst sózzuk, borsozzuk, majd a vajas-olajas keverékben mindkét odalát 2-3 percig sütjük, és félretesszük. Helyére a felaprózott hagymát tesszük, majd amik
A húst bepácoljuk, majd befűszerezzük, és megsütjük. Amikor kihűlt felcsíkozzuk. A paprikát, hagymát és a paradicsomot felszeleteljük, az uborkát felkockáz
A combokat besózzuk, borsozzuk, majd az olajban előpirítjuk őket. Ezután beleszórjuk a felaprózott zöldségeket, a kakukkfüvet és a borókabogyót. Felöntjük
A hagymát félbevágjuk, majd a fokhagymával és a hússal együtt tepsibe tesszük. Megfűszerezzük, rálocsoljuk az olajat, majd 40 percig sütjük.
A káposztát
A húst hideg vízben főzni kezdjük. A zöldséget feldaraboljuk, és a húshoz adjuk. Megfűszerezzük, és 60 percig alacsony fokozaton főzzük. Amikor már majdnem
A húst és a májat megsütjük, majd amikor kihűlt, finomra daráljuk.
Felforralunk 3 dl vizet, megfűszerezzük. Belekeverjük a zselatint, majd folytonos keverés m
A szivet vágjuk vékonyra, a májat kb 1 cm széles lapokra és egy-kettő órára tegyük annyi tejbe, amennyi ellepi. Miután megszívta magát, a szívdarabokat tegy
A szűzpecsenyét és a szalonnát finomra daráljuk, belekeverjük a tojást, a tejszínt, és megfűszerezzük. A gombát felaprítjuk, vajon megpároljuk, majd a húsh
Ugrás a lap tetejére >>