A karajt kicsontozzuk, a húst felszeleteljük. Sóval, borssal ízesítjük, majd roston megsütjük.
A burgonyát megfőzzük, karikákra vágjuk, és rostélyon megs
Keverjük össze a töltelék hozzávalóit. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Töltsük a tölteléket a húsba, majd kötözzük össze. Tegyük tepsibe, tegyük m
A feldarabolt barackra folyatjuk a pálinkát, majd félretesszük. A húst borsozzuk, sózzuk majd a vajas olajas keverékben mindkét felét megpirítjuk. Ezután félr
A húst kicsontozzuk, majd a joghurtban pácoljuk egy napig. Ezután a csontokat zsíron megpirítjuk, majd egy tepsibe tesszük a feldarabolt zellerrel és petrezselyemm
A húst kicsontozzuk, majd a csontokat a zöldségekkel negyed órát pirítjuk az olajban. Ezután felöntjük a borral, a fűszereket rászórjuk, és további negyed
A zöldségeket és a vöröshagymát karikára vágjuk, és a fokhagymát összezúzzuk. A szalonnát felszeleteljük és megsütjük. A vaddisznóhúst sóval, borssal
A burgonyát megfőzzük, héját lehúzzuk, majd a hússal együtt finomra daráljuk. Megfűszerezzük, és beledolgozzuk az összetört fokhagymát.
A belekbe töltjü
A felaprózott petrezselyemhez keverjük az olajat, a fűszereket és az összepréselt fokhagymát, majd ezzel megkenjük a húst, és a vajon kb. 8 percig sütjük. Kö
Ugrás a lap tetejére >>