A zöldségeket és a vörös
hagymát karikára vágjuk, és a
fokhagymát összezúzzuk. A
szalonnát felszeleteljük és megsütjük. A vaddisznóhúst
sóval,
borssal bedörzsöljük és forró
zsíron minden oldalát nagy lángon megsütjük. A
vajon a zöldségeket és a vörös
hagymát megpároljuk, hozzáadjuk a
fokhagymát,
sóval,
borssal, Worcesterrel ízesítjük, felengedjük vörösborral és felforraljuk. Az elkészült zöldségeket ráöntjük az elősütött húsra, fedővel lefedjük és lassan készre pároljuk. Amikor a hús megpuhult, kivesszük és várunk vele egy kicsit. A visszamaradt zöldséges levet
paradicsompürével ízesítjük, átpasszírozzuk és felforrósítjuk. A húst vékonyan felszeleteljük és tálra rakjuk.
Tálalása: a forró mártást a hússzeletekre öntjük és te
tejére rakjuk a kakastaréjokat. Köretként
lencsefőzeléket ajánlható hozzá.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>