A hagymát felkarikázzuk, a répát és a zellert felkockázzuk, a gombát pedig vékonyan felszeleteljük. A húst borsozzuk, majd mindegyikre teszünk egy-egy szalonn
Egy tálban összekeverünk 2 kanál szójaszószt, az orsztrigaszószt, a mirint, a fokhagymát, a gyömbért és a földimogyoró-olajat, majd ebbe pácoljuk a húst 2
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd ráfektetjük a szalonnákat. Így olajban megsütjük őket 10-12 perc alatt, majd tálakra rájuk a szeleteket. Végül k
A gombát felszeleteljük, és a vajon megpároljuk. Sózzuk, borsozzuk.
Vajat hevítünk, és megsütjük rajta a húst. Amikor kész, kiszedjük, majd a visszamaradt l
A felszeletelt húst zsíron elősütjük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát és a felszeletelt zöldségeket, majd sózzuk, a babérlevél
A húst 3 cm vastagon felszeleteljük, beborítjuk a szalonnával, és megtűzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd vajat forrósítunk, és megsütjük rajta. Közben párszor
A madarakat tepsibe tesszük, vajat rakunk köréjük, majd sütőben 10 percig sütjük. Utána kiszedjük, a levéhez pedig hozzákeverjük a borsmártást, a bort és
A szalonnát felaprítjuk, és zsírját kisütjük. A húst felkockázzuk, a szalonnához adjuk, és megpirítjuk. Ráhintjük a lisztet, felengedjük a vízzel, megfűs
Ugrás a lap tetejére >>