A húst bepácoljuk, majd leöntjük a páclé, alaplé, rum és bor keverékével. A sonkát vékonyan felszeleteljük, és a hús mellé tesszük. Fedő alatt egy órá
A belsőségeket megtisztítjuk, feltesszük főni egy lábosba. Hozzáadjuk a babérlevelet, a borsot, sózzuk, az ecettel és a citromlével ízesítjük. Miután kész
A pirítóst vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk, és összekeverjük a tojásokkal, a felkockázott sonkával, a liszttel, a petrezselyemmel és a megolvasztott vajjal.
A kacsát megtisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A mellét felvágjuk, és kiszedjük a mellcsontját. Sózzuk, és borsozzuk.
A sertéscombot finomra daráljuk, majd
A húst bepácoljuk, majd befűszerezzük, és megsütjük. Amikor kihűlt, a húst leszedjük a csontról, és felszeleteljük.
A spárgát sós vízben 5 percig főzz
A struccot érmékre felvágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd olajban előpirítjuk, és előmelegített sütőben 10 percet sütjük őket. Eközben a felkarikázott krumpli
A hagymát, 2 összepréselt fokhagymát, a felszeletelt répát, a zellert, babérlevelet, petrezselymet, kakukkfüvet, borsot és szegfűszeget olajban megpirítjuk, ma
A szárnyasokat megtisztítjuk, és a belsőségeit, libamájat feldaraboljuk. A szalonnát, hagymát vajban megpirítjuk, megfűszerezzük, beleütjük a tojás sárgák
Ugrás a lap tetejére >>