A hús mindkét felét vajon megpirítjuk 7-7 percig, egy másik lábosban pedig a felaprózott hagymát és a felszeletelt gombákat pároljuk puhára. Ezután felöntj
A meggy levének nyolcadát és a meggy nagy részét egy cserépedénybe tesszük, beleöntjük a bort, kevés sót szórunk rá. A nyulat sózzuk, borsozzuk, majd magas
A filét és a csontot külön választjuk, majd a csontot a zöldségekkel és a szalonnával megpirítjuk a vajon. Ezután felöntjük a levessel, majd ha a felére fő
A karalábéleveleket blansírozzuk sós vízben, majd mindegyikbe teszünk egy-egy sóval, borssal ízesített, tojássárgájával megkent nyúlgerincet. Így egyeséve
A nyúlgerincet a fűszerekkel ízesítjük, majd forró olívaolajban elősütjük. Ezután az olajat leöntjük alóla, és a fűszerecetben megpároljuk. A salátákat
Öblítsük át a spenótot, majd blansírozzuk 5 percen keresztül sós vízben.
A beleket meleg vízben mossuk meg és csöpögtessük le.
A nyúlhúst kockázzuk fe
A megtisztított nyulat daraboljuk fel 4 részre, majd dolgozzuk össze a borral, egy kis olajjal és sóval, valamint borssal. Pihentessük egy órán át, majd irdaljuk
A nyulat felszeleteljük, majd hideg vízbe áztatjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rózsapaprikát, a húst, majd sózzuk, és készre pár
Ugrás a lap tetejére >>