Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük bele a megpucolt z
Tisztítsuk meg, mossuk át a nyulat, majd daraboljuk 10 részre és fűszerezzük be sóval, valamint borssal. Az olívaolajon pirítsuk meg minden oldalát 20 perc alat
A nyúlfilékből négy egyforma érmét szelünk, majd az egy kanál vajjal elkevert olajban mindkét felét 2 percig sütjük. Sóval, borssal megszórjuk, kevés alapl
Összeturmixoljuk az articsókát a dióolaj felével, citromlével, sóval, borssal. Egy másik tálban a maradék olajhoz keverjük az ecetet, ezt is sózzuk, borsozzuk
A filéket olajban 4-5 percig sütjük, majd alufóliába tekerjük. A gombát felszeleteljük, olajban megpirítjuk, majd az egyik kakukkfűág leveleit és a felaprózo
A zöldbabot 5 percig főzzük, majd lehűtjük, közben a salátát összetépkedjük. A körtét felszeleteljük, citromlével meglocsoljuk, a gombákat is szeletekre v
A húst megpirítjuk a vajon, sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük, majd fél órát pároljuk. Eközben a felaprózott hagymát, a felkockázott tököz, a
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a zöldfűszerekkel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük,
Ugrás a lap tetejére >>