A húst sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsiben vajat forrósítunk, és belerakjuk a combokat. A hagymát felkockázzuk, majd a kelbimbóval együtt a hús mellé rendezz
A kacsák bőrét bevágjuk, olajban 4-5 percig pirítjuk, majd tepsibe tesszük őket. A megmaradt zsiradék nagy részét kiszedjük a serpenyőből, a maradékban pedi
A megtisztított húst irdaljuk be, tűzdeljük meg a szalonnával, locsoljuk meg az olajjal és tegyük előmelegített sütőbe 20 percre.
A káposzta nagy külső lev
A húst bepácoljuk, majd kés hegyével felnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk.
Töltelék készítése: A tésztát kifőzzük. A káposztát finomra reszeljük, egy serpeny
A húst kifilézzük, és felszeleteljük. Kicsit kikloffoljuk, majd megfűszerezzük. A kenyerez felszeleteljük, és zsírban megpirítjuk. A kenyér zsírjában angolo
A madarakat kívül-belül sózzuk, borsozzuk, és a babérlevéllel ízesítjük, majd szalonnadarabokat tűzünk bele. Ezután beburkoljuk a káposztalevelekkel, körbe
A madarakat megtisztítjuk, besózzuk, belülről majoránnával ízesítjük, majd kizsírozott tepsibe rakjuk, és negyed órát sütjük. A káposztát kettévágjuk,
A fürjet kicsontozzuk, mellhúsát felkockázzuk. Egy serpenyőben összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a mézet, a levest és a gyömbért, majd felforraljuk, é
Ugrás a lap tetejére >>