A megtisztított húst irdaljuk be, tűzdeljük meg a
szalonnával, locsoljuk meg az olajjal és tegyük előmelegített sütőbe 20 percre.
A
káposzta nagy külső leveleit pároljuk meg
sós
vízben, a többi részét pedig szeleteljük fel és kezdjük el pirítani a liba
zsírban. Dolgozzuk hozzá az összevágott
hagymát és répát. pirítsuk 5 percig és fűszerezzük
sóval,
borssal, valamint
borókabogyóval. Öntsük hozzá az alaplevet, helyezzünk rá fedőt és takarékon pároljuk 20 percen át.
Egy ki
vajazott tűzálló tálat béleljünk ki a nagy, megpárolt
káposztalevelekkel. Erre kanalazzunk a zöldséges keverékből, majd helyezzük rá a húst, végül fedjük be a maradék zöldségekkel. Előmelegített sütőben egy óra alatt megsütjük.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>