A foglyokat besózzuk, oregánóval megszórjuk, majd hasüregükbe tesszük a töltött szőlőleveleket. Szalonnába tekerjük, megkötözzük, majd egy tepsibe tesszü
Egy tálban összekeverjük a bort, az olajat és a fűszereket, majd egy napig ebben pácoljuk a foglyot. Ezután megtűzdeljük szalonnával, majd egy lábosba tesszük
Az olajat felhevítjük, majd a madarat egészben átsütjük rajta. A hagymát felaprítjuk, és a madárhoz adjuk. Fűszerekkel ízesítjük, és felengedjük a borral
A foglyokat megtisztítjuk, a szárnyakat és a nyakat levágjuk, majd alaposan megmossuk. A vajat felhevítjük, és a foglyok minden oldalát megpirítjuk benne, majd e
Az almát kimagozzuk, felkarikázzuk, majd ráfolyatjuk a citromlevet. A húst sózzuk, borsozzuk, hasüregébe tesszük a rozmaringot. Az olvasztott vajat tepsibe rakjuk
A húst fűszerezzük, lisztbe hempergetjük, majd olajat hevítünk, és elősütjük benne. Hozzákeverjük a tejszínt és az összetört fokhagymát, majd lefedve 25
A gerincet három helyen bevágjuk, de nem vágjuk teljesen szét, így fonatot csinálunk. A darált napraforgót összekeverjük a tojással, kevés liszttel és sóval
Tisztítsuk meg a nyulat, mossuk át és daraboljuk 10 részre. Adjunk hozzá 4 liter vizet, főzzük fel és fölözzük le a habját. Pároljuk 20 percig, majd tegyük
Ugrás a lap tetejére >>