A megtisztított nyulat vágjuk fel, pácoljuk be a mustárral és hagyjuk így egy-két órán át.
Locsoljunk olívaolajat egy tűzálló tál aljába, tegyük bele a
A szarvascombból nyolc egyforma nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, majd vékony csíkokra szelt füstölt szalonnával megtűzdeljük. Megsózzuk, meghi
A nyulat bepácoljuk, majd húsába szalonna és fokhagymadarabokat tűzünk. Megfűszerezzük, nyársra húzzuk, és megsütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Felda
Vágjuk fel a nyulat 8-10 részre és fűszerezzük sóval és borssal.
A szilvát vágjuk ketté és szedjük ki a magját.
A nyúl mindkét oldalát az olajban pirít
A hagymák alját keresztben bevágjuk, miután megtisztítottuk, majd forró vízben 5 percig főzzük őket. A mazsolát fél órára előre beáztatjuk, a feldarabolt
A megtisztított mezei nyulat kicsontozzuk és jól beszórjuk sóval, valamint borssal.
A többi húst és a szalonnát pácoljuk be sóval, borssal, kakukkfűvel, bor
A megtisztított nyulat daraboljuk fel 10 részre, fűszerezzük sóval, borssal és süssük meg jól minden oldalát. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott hagymát
A bort és a leves felét felforraljuk, majd beletesszük a felszeletelt húst és hagymát, sózzuk, borsozzuk, és kb. egy órát főzzük. Amikor a hús megpuhult, a l
Ugrás a lap tetejére >>