A húst bepácoljuk, bevagdossuk, és a szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Fűszerezzük, és felhevített olajban megsütjük. Kiemeljük az olajból, majd a liszttel
A húst olajban kb. 5 percig sütjük, majd alacsonyabb fokozaton még ugyanennyi ideig a serpenyőben hagyjuk. Ezután hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, sózzuk, bo
A fürjeket bepácoljuk, majd a vajat felforrósítjuk, és átsütjük rajta. Ezután tepsibe tesszük őket, és negyed órán át sütőben sütjük. Utána hozzáadju
A felaprózott hagymákat és a felkockázott gombát az olajban megpároljuk, majd hozzákeverjük a felaprózott zsályát, a lisztet és a pástétomot, sózzuk, borso
Először is tisztítsuk meg és jól mossuk át a húsokat. Ezután alaposan fűszerezzük be sóval, borssal, kakukkfűvel és borsfűvel. A végén pedig locsoljuk meg
Vágjuk nagyobb kockákra a húst és fűszerezzük be sóval, borssal, kakukkfűvel és felaprított borókabogyóval. Dolgozzuk hozzá a felkockázott répát, az össz
Megtisztítjuk a húst, bedörzsöljük durvára tört borókabogyóval, sóval és őrölt borssal. Körös- körül felforrósított olajon megpirítjuk. A vörösbort
Az almalébe szórjuk a fahéjat, majd ebbe áztatjuk egy darabig a szilvát. A felkockázott húst kb. 5 percig olajban pirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a
Ugrás a lap tetejére >>