A májat feldaraboljuk, az almát felszeleteljük, a nyársakat pedig vízbe áztatjuk. Ezután rájuk húzzuk a májat, az almát és a felszeletelt hagymát felváltva,
A borókabogyót összezúzzuk, majd összekeverjük a sóval, kakukkfűvel és rozmaringgal. Ezzel a keverékkel ízesítjük a húst. Utána vajat hevítünk, és megs
A gerincet megtisztítjuk, felszeleteljük, kikloffoljuk kissé, majd két órára tejbe áztatjuk. Ezután szárazra töröljük, sózzuk, majd bepanírozzuk. Forró ola
A nyulat feldaraboljuk, combjait egy kicsit kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük. Bepanírozzuk, majd forró olajban megsütjük.
Petrezselymes burgonyáv
A dinnyét felkockázzuk, feléhez hozzákeverjük a lekvárt, a whiskyt, és a cukrot, és megfőzzük. Kevés sóval ízesítjük, majd áttörjük. Utána a maradék d
A húst bepácoljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Utána roston megsütjük, közben többször megfordítjuk, és meglocsoljuk.
A főtt burgonyát, paprikát és
A madarakat kettévágjuk, szalonnadarabokkal megtűzzük, és befűszerezzük. Utána két darab két kg-os súlyt alufóliába tekerünk, a galambokat a rostra tesszük
A hagymákat feldaraboljuk, és olajon megfonnyasztjuk. Rászórjuk a pirospaprikát, és 2 dl vízzel felengedjük. A nyulat szétdaraboljuk, majd rátesszük a hagymár
Ugrás a lap tetejére >>