Keverjük habosra a vajat, a sűrített tejjel, a citromlével, a mandulaaromával és egy kis cukorral. Adjuk hozzá a marcipánt, és keverjük, amíg a krém egynemű
A felvert tojásfehérjékhez keverjük a sárgájákat, a cukrokat, a sütőporos lisztet, az olajat és a tejszínhabot, majd az egészet egy előkészített tepsibe t
A majoránna leveleit tépkedjük le. A hagymát pucoljuk meg és kockázzuk fel. A szalonnát és kockázzuk fel, majd 2 evőkanál vajban süssük aranysárágra. Adjuk
Vágjuk fel a gesztenyéket, és keverjük össze a zsemlemorzsával, 60 g vajjal, aprított fűszernövénnyel és mustárral. Ízesítsük sóval, borssal. Pucoljuk meg
A húst 2,5 liter vízben feltesszük főni, majd hozzáadjuk az összes megtisztított zöldséget, sózzuk, borsozzuk, és így félpuhára főzzük a marhalábszárat.
A húst felkockázzuk. A hagymát felaprítjuk, majd olajon megpároljuk. Rászórjuk a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát és a többi fűszert. Kevés vizet öntünk
Csepegtessük le a savanyú káposztát. Pucoljuk meg és kockázzuk fel a hagymát. Forrósítsuk fel az olvasztott vajat egy serpenyőben, és dinszteljük benne üvege
Pucoljuk meg a hagymákat, és negyedeljük el belőlük kettőt. Pucoljuk meg a leveszöldségeket, és vágjuk nagyobb darabokra. Sózzuk, borsozzuk meg a húst. Forró
Ugrás a lap tetejére >>