» 1 kerek kakaós piskótalap » 50 dkg marcipánmassza » 20 dkg vaj » 5 dkg tisztított, fehér mandula » 1 dl sűrű tej » 1 ek. citromlé » 1 tk. mandulaaroma » kevés cukor
Keverjük habosra a vajat, a sűrített tejjel, a citromlével, a mandulaaromával és egy kis cukorral. Adjuk hozzá a marcipánt, és keverjük, amíg a krém egynemű lesz. Tegyük hozzá a darabokra tört mandulát. A piskótát vágjuk öt lapra. A lapokat kenjük be vékonyan a krémmel, és illesszük össze. A maradék krémmel vonjuk be a torta tetejét és az oldalát. Díszítsük tetszés szerint. Hűtőszekrényben dermesszük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom