Vágjuk fel a
gesztenyéket, és keverjük össze a zsemlemorzsával, 60 g
vajjal, aprított fűszernövénnyel és
mustárral. Ízesítsük
sóval,
borssal. Pucoljuk meg és negyedeljük el a
mogyoróhagymát, majd melegítsük elő a grillsütőt.
A hússzeleteket mindkét oldalát süssük 3 percig serpenyőben, felforrósított olajban, Fűszerezzük
sóval,
borssal. Helyezzük egy előmelegített tepsire, és fedjük le alufóliával.
Pirítsuk meg a
mogyoróhagymát a serpenyőben, adjuk hozzá a cukrot, és hagyjuk karamellizálódni. Ízesítsük
sóval,
borssal, majd öntsük le a vörösborral. Főzzük el a folyadék felét, tegyük bele a borjúlevest, és addig forraljuk, míg enyhén szirupszerű állagú nem lesz.
Rendezzük el a
gesztenyés keveréket a hússzeleteken, és addig gratinírozzuk őket a sütőben, míg ropogósak és barnák lesznek.
sózzuk és
borsozzuk a
mogyoróhagymás masszát, majd keverjük bele a maradék
vajat, és tálaljuk a hússzeletekkel.
Kínáljunk hozzá pürét.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>