Rajzoljuk le a házikó falait egy kartonpapírra. A sablonokat vágjuk ki.
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Egy nagy sütőlemezt kenjünk ki. A lisztet, szódabi
Fogunk egy tálat, beleütjük a tojások sárgáját, beleöntjük a mézet, majd habosra keverjük. Aztán ráöntjük a tejet, beleszórjuk a morzsát és kb. fél ó
Egy lábosban gőz felett összekeverjük a tojásokat és a cukrot, majd hűlni hagyjuk. Egy tálban a lereszelt mézeshez keverjük a tejet, a sót, vaníliás cukrot
A csirkét megtisztítjuk, elfelezzük, és darabokra felszeljük. Ezután sóval, borssal paprikával fűszerezzük, lisztbe forgatjuk, és egy kivajazott tepsibe tessz
A mézet, a cukrot. a vaníliás cukrot és a vajat összekeverjük és kis lángon megolvasztjuk a keveréket. A tűzről levéve belekeverjük a fahéjat, a tojássárg
Vágjuk fel a pulykahúst egyforma, falatnyi darabokra. Ezután forrósítsuk fel az olajat, és tegyük bele az összezúzott fokhagymát, majd a húst és 2-3 percig pi
A megmosott almák magházát kiszedjük, majd kivajazott tűzálló tálba állítjuk őket. Összekeverjük a mézet, a müzlit és a diót, és az almák üregébe tö
Lefejtjük a póréhagyma külső héját, majd megmossuk és karikákra felvágjuk. Ezután olajon kevergetve pároljuk 8-10 percig, amíg megpuhul. Rászórjuk a liszte
Ugrás a lap tetejére >>