Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot és a lisztet, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, és egy előkészített tepsiben készre sütjük.
Az ostyák és az egész napraforgómagok kivételével melegítsük össze a többi hozzávalót, egészen addig amíg össze nem ragadnak. Az őrölt napraforgómagból
A narancsokat meghámozzuk , fölkarikázzuk, majd egy tűzálló tálba rakjuk őket. A vajat összekeverjük a lekvárral és kevés fahéjjal ízesítjük, majd ráken
A narancsot meghámozzuk, és felkockázzuk. A citromot felkarikázzuk. A hozzávalókat összekeverjük, beletesszük a gyümölcsöt, fahéjjal és rummal ízesítjük.
A narancsokat megmossuk, héjukat lereszeljük, levüket kifacsarjuk, ezek után hozzáöntjük a 4 dl narancslét, a joghurtot, beleszórjuk a vaníliás és a porcukrot
A sütőt állítsuk 150 fokra. A tojásfehérjét verjük kemény habbá és közben adagoljuk hozzá a cukrot. Lassacskán keverjük hozzá a narancslikőrt és a mandu
Dolgozzuk össze a sütőport, lisztet, vajat, cukrot és a tojást, gyúrjuk sima tésztává. Vágjuk félbe a tésztát. Az egyik felébe gyúrjunk narancslikőrt és
Hámozzuk meg az édesburgonyát, majd vágjuk 2 ujjnyi darabokra. Tegyük közepes méretű lábasba és öntsünk rá annyi vizet, hogy éppen ellepje. Forraljuk fel k
Ugrás a lap tetejére >>