A gyöngytyúkot feldaraboljuk, majd egy vízzel teli lábosba tesszük és főzni kezdjük. Eközben a répákat, a karalábét, a paprikát, a hagymákat és a paradics
A hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt csirkét. Addig sütjük a húst, amíg fehér nem lesz, ekkor hozzáadunk 1,5 dl vizet, sót és borsot. M
A salátát megtisztítjuk, levelét letépkedjük, és egy salátás tálba tesszük. Ezután egy másik tálban összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet, a borsot
A halszeleteket megtisztítjuk, az olívaolajon megsütjük, majd ízlés szerint sóval, borssal és citromlével ízesítjük. Eközben elkészítjük a szószt: a fela
A megtisztított pisztrángot citrommal bedörzsöljük, majd megszórjuk alaposan a zsemlemorzsában és a forró vajban kisütjük. A visszamaradt vajban megpirítjuk a
A halfilére sót szórunk, és bedörzsöljük, majd citromlevet öntünk rájuk. Ezután az olajbogyókat felaprózzuk, beletesszük az olívaolajba, majd hozzákeverj
A vaj felét felolvasztjuk 2 dl vízben, majd a lisztet, a tojást és a sót hozzáadjuk, és tésztát gyúrunk belőle. Fél órát állni hagyjuk, majd vékonyra kiny
A csirkecombokat megsózzuk, majd 2-2 szelet baconbe belegöngyöljük. A megmaradt bacont egy tepsibe tesszük, és erre tesszük a betekert combokat. Ezután a póréha
Ugrás a lap tetejére >>