A tárkonyt, kapribogyót és a csemegeuborkát felaprítjuk, a mustárral, tárkonyecettel és a tejföllel elkeverjük, majd gőz felett felmelegítjük.
A vöröshag
A halat tisztítsuk meg, és vágjuk szeletekre. A fejből és a filézésből kikerült csontokból készítsük elő az alaplevet. A hagymát vágjuk karikára, a fokha
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap sós, babérleveles vízben puhára főzzük- Ezután villával pépesítjük, sózzuk, borsozzuk, a mustárral, a petrez
A felaprózott hagymákat olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt nyulat, és fehéredésig sütjük. Ekkor sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel, majd a
A pulykamellekre sót, borsot szórunk, és eldörzsöljük rajtuk. Ezután a felaprózott vöröshagymát, az összepréselt fokhagymát, az oregánót, a bazsalikomot
Az 1/4 bögre tejfölt, a csilit és a korianderlevelet tegyük turmixgépbe és mixeljük pépesre.*A sütőtököt, a vizet, az alaplevet, a csili- és fokhagymaport, a
A csülköt megtisztítjuk, majd egy spárgával átkötjük, és egy fazékba tesszük. Feltöltjük vízzel, sót szórunk bele, majd beletesszük a kakukkfüvet, a baz
Koktélkeverőbe rázzuk össze az ananászlevet, a rumot, a kókusztejet és a jeget, majd hűtve öntsük poharakba.
előkészület: 2 perc.
Ugrás a lap tetejére >>