Reszeljük le a citromok héját. Facsarjuk ki őket, és tegyük félre. Tépkedjük le a rozmaring leveleit, majd törjük össze a sóval és a citromhéjjal. A halat
A porcukrot a darált mandulával összekeverjük, beletesszük az apróra vágott mazsolát, vaníliás cukrot, reszelt citromhéjat, az olvasztott étcsokoládét, vé
Őszibarack
30 dkg porcukor, 10 dkg. zsir, 2 tojás, 2 dl. tej, 3 kanál liszt, 1 vaniliás cukor, habosra kikeverjük robotgéppel, hozzáadunk 1 szalalkálit, és m
Az őzhúst gondosan megmossuk, fölszeleteljük, kiklopfoljuk, majd megsózzuk. A fűszereket durvára törjük, megszórjuk velük a húst, aztán hűtőben másnapig p
Mossuk meg és csepegtessük le az áfonyát. Pucoljuk meg a mogyoróhagymát, és kockázzuk fel. Negyedeljük fel, magozzuk ki, és aprítsuk fel a körtét. Facsarjuk
A húst jól záródó műanyagdobozba tegyük. A mustárport, a dijoni mustárt, a rozmaringot, a fokhagymát, a szójaszót és a bort keverjük össze egy kis tálba
A feldarabolt padlizsánt olajon pirosra sütjük, majd az egészet leturmixoljuk. Hozzákeverjük a vajat, a citromlevet, mustárt, összepréselt fokhagymát, sózzuk,
180 °C-ra melegítsük elő a sütőt. Szurkáljuk meg villával a padlizsán héját és tegyük egy alacsony peremű tepsibe. Addig süssük, amíg a héj meg nem rán
Ugrás a lap tetejére >>