A lisztet, mandulát, mézet, cukrot és vajat egy gyúródeszkára halmozzuk. Hozzáadjuk a tejszínt és a fűszereket. A hozzávalókat egy késsel addig daraboljuk, m
Egy lábosban elkeverjük a mézet, a kristálycukrot és az olajat, kis lángon folyamatos keverés mellett felfőzzük, majd váltott hideg vízbe állítva kihűtjük,
Fogunk egy tálat, beletesszük a vajat, majd hozzákeverjük a cukrot, a darált mandulát és a tojássárgáját. Ezután csomómentesre keverjük a sütőporos lisztt
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. A sütőlemezeket vékonyan kenjük ki.
Olvasszunk fel 1 evőkanál vajat egy kis lábasban. A tűzről vegyük le, a mandulát s
A lisztet, cukrot, mézessütemény-fűszert és a sütőport összekeverjük, majd hozzágyúrjuka többi hozzávalót is.
A masszát egy kivajazott, belisztezett tort
A lisztet a mandulával és a sütőporral elkeverjük. A tojásokat a cukorral és a likőrrel kikeverjük, majd a liszthez adjuk. Belekeverjük az olvasztott vajat és
A hozzávalókat egy tálban, annyi tejjel, hogy rugalmas, jól nyújtható tésztát kapjunk összekeverjük. A tésztát jól kidolgozzuk, majd 2-3 mm-re kinyújtjuk. F
Első lépésként készítsünk elő egy tálat. Keverjük össze a lisztet és a sütőport. Adagoljuk hozzá a vajat, cukrot, tojást, sót, vaníliás cukrot, majd da
Ugrás a lap tetejére >>