A lencsét pár órára vízbe áztatjuk, ha jól megduzzadt, a leveszöldséggel sós, babérleveles vízben megfőzzük. Ha megpuhult a lencse, tejfölös liszttel bes
Vágja apró kockákra a vöröshagymát és zúzza össze a fokhagymát. Vágja fel kis kockákra a füstölt húst. Futtassa meg olajon a vöröshagymát, majd tegye be
A sertésdagadót ledaráljuk. A vöröshagymát és a szalonnát felaprózzuk, majd mindkettőt megpirítjuk, és rászórjuk a pirospaprikát, valamint kevés vizet ön
A tejben föloldjuk a mézet, beleöntjük a kölest, majd alacsony fokozaton puhára főzzük. Ha a kölesünk puhává vált, beleszórjuk a mazsolát, ráteszünk az e
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. Az összes hozzávalót keverjük össze egy nagy tálban egy közepes fokozatra állított botmixerrel.
Egy kikent és liszttel
A salátát megmossuk, majd leveleit keresztben felszeleteljük. A vízzel elkeverjük a sót, cukrot, citromlevet és az ecetet, majd a salátaleveleket megmártjuk benn
Az aszaltgyümölcsöket feldaraboljuk. A borból, fahéjból, szegfűszegből, citromhéjból, forraltbort készítünk. Megfőzzük a teát, és a kockacukorral átdör
A kenyér oldalát levágjuk, majd négy egyforma részre vágjuk, és fóliába csomagoljuk. A felaprózott hagymát és fokhagymát vajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>