Vágja apró kockákra a vörös
hagymát és zúzza össze a
fokhagymát. Vágja fel kis kockákra a füstölt húst. Futtassa meg olajon a vörös
hagymát, majd tegye bele a
fokhagymát. Tegye bele a húst és szórja meg fűszer
paprikával. Öntsön rá kevés vizet, és félig párolja meg. Szeletelje fel a kolbászt. Adja a leveshez a savanyú
káposztát, a kolbászt és a babérlevelet, főzze puhára. Öntse fel 1,5-2 liter
vízzel, ízesítse
sóval,
ecettel, ha szükséges. A
tejfölt keverje simára a
liszttel és 1dl leveslével, és sűrítse be vele a levest. Főzze még 5 percig. Hintse meg a te
tejét
kaporral. Tálalja.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>