A sertésdagadót ledaráljuk. A vörös
hagymát és a
szalonnát felaprózzuk, majd mindkettőt megpirítjuk, és rászórjuk a piros
paprikát, valamint kevés vizet öntünk hozzá. Sózzuk,
borsozzuk, beletesszük az összepréselt
fokhagymát, a
tojást, a
rizst, és az egészet összekeverjük. A
salátaleveleket leszedjük, majd ezt a tölteléket beletöltjük. A kimosott savanyú
káposzta felét egy cserépedénybe tesszük, rátesszük a tölteléket, majd rátesszük a maradék
káposztát. Kevés vizet öntünk hozzá, majd sütőben készre főzzük. Végül a te
tejére tesszük a lángost,
tejfölt öntünk rá, és már kínálhatjuk is.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>