A bőrös húst alaposan megtisztítjuk, késsel megkaparjuk, megmossuk (ha lehetőségünk van rá, lángon megperzseljük), majd feldaraboljuk. A színhúst megmossuk,
A nyúlgerincre szalonnacsíkokat tűzdelünk, majd egy tepsibe tesszük, amibe előtte sonkaszeleteket teszünk. Megsózzuk, majd beletesszük a petrezselymet, a sárgar
Egy tortaforma alját béleljünk ki folpack fóliával. A majonéz keverjük el a kefirrel, a mustárral és a fűszerekkel. A répát, a zellert és gyökeret vágjuk k
A cukrot fél dl vízzel megöntözzük és sziruppá főzzük. Belereszeljük a lime héját és ráfacsarjuk a levét. Még melegen eldolgozzuk a vajjal, kókuszreszel
Első lépésként keverjük össze az élesztőt egy kis cukorral és 2 evőkanál langyos tejjel, majd adjuk hozzá a lisztet. Kelesszük 10 percig meleg helyen. Gyúr
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom