A lisztet összedolgozzuk a Rama margarinnal, tojással, cukorral és vaníliás cukorral, majd fél órát hűvös helyen állni hagyjuk.
A mandulát forró vízbe má
Első lépésként keverjük össze a lisztet cukorral, sóval, morzsoljuk bele a vajat, marcipánt és gyúrjuk össze sima tésztává. Ha a tészta nehezen gyúrható
A vajat felhevítjük és belekeverjük a porcukrot, vanillincukrot, lisztet, kakakót, pár percig kevergetjük majd lehűtjük és hozzáadjuk a mogyorót. Tetszőleges
Habverővel dolgozzuk össze 3 tojás sárgáját a porcukorral, majd 3 perc után keverjük hozzá a lisztet és 30 gramm megolvasztott vajat. A tojások fehérjét verj
A mandulát, porcukrot, csokoládét, vanillincukrot, és a felvert tojásfehérjéket összekeverjük, majd nyomózsákba tesszük, és sütőpapírral bélelt sütőlap
A hozzávalókból linzertésztát készítünk. Lisztezett deszkán 3-4 mm vastagságúra kinyújtjuk, különböző alakú formákkal kiszaggatjuk, forró sütőben kis
A mazsolát beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A piskótatekercseket kiterítjük, és megkenjük a felmelegített lekvárral. A mandulát durván felszeleteljük, és
Irdaljuk be a gesztenyéket, majd engedjük fel vízzel és a forrástól számított egy percen át pároljuk. Így könnyen meg tudjuk pucolni őket. Ezután öntsünk
Ugrás a lap tetejére >>