A krumplit megfőzzük, meghámozzuk, a felkarikázott hagymát pedig olajon megfonnyasztjuk. Ezután az élesztőt 3,5 deci langyos vízben felfuttatjuk, majd hozzákeve
A kacsa levéhez távolítsuk le a kacsából az aprólékot, majd mossuk meg. Tegyük sütőfazékba, és öntsük fel 500 ml vízzel. Mossuk és tisztítsuk meg a leves
Az aprólékot daraboltjuk fel, a zsírós részét távolítsuk el. A vöröshagymát vágjuk apróra, és pirítsuk üvegesre. Adjuk hozzá a húst és a zöldségeket.
A kacsamellek bőrét egy hegyes késsel bekockázzuk, majd bedörzsöljük a szecsuánival és egy kanál szójaszósszal. A póréhagymák szárát 5-6 cm-es darabokra
A húst megfűszerezzük, megkenjük olajjal, fóliába csomagoljuk és egy éjszakára hűvösre tesszük pihenni. Olajon megpirítjuk a húst, majd tepsibe tesszük és
A kacsamelleket megtisztítjuk, majd a bőrnél bevagdalva borssal, sóval megfűszerezzük. Ezután serpenyőbe tesszük és a fölolvasztott kacsazsíron megpirítjuk.
A kacsamellfilék bőrét bekockázzuk, majd félretesszük. Egy tálban összekeverjük egy narancs reszelt héját és levét, valamint a gyömbért, majd ebben pácolj
Első lépésként a kajszit vágjuk apró darabokra, majd áztassuk 3-4 órát. Verjünk habot a tojásból és a mézből. Adjuk hozzá a többi adalékanyagot az ostya
Ugrás a lap tetejére >>