Az almát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a tormával, a majonézzel, a tejföllel és a felaprított petrezselyemmel együtt egy tálba tesszük. Sózzuk, borsozzu
18 dkg cukrot, tojássárgákat habosra keverjük. A fehérjéket felverjük a maradék cukorral, összekeverjük a sárgákkal, hozzáadjuk a mandulát, morzsát, és va
A linzertésztához a lisztet gyorsan összegyúrjuk a hideg Rama margarinnal, sóval, cukorral és tojássárgájával, majd hűtőben fél órát állni hagyjuk. Utána
A májat megfőzzük sós vízben, majd a szalonnával együtt ledaráljuk, a libanyakról pedig óvatosan lefejtjük a bőrét, ügyelve arra, hogy el ne szakdjon. Két
A libanyakról lehúzzuk a bőrt, úgy, hogy ne szakadjon el. A májat megfőzzük, és a szalonnával együtt kis lyukú darálón ledaráljuk. 2 tojást megfőzünk, ma
A túrót villával törjük át. A tojássárgáját a vaj felével és a porcukorral keverjük habosra, majd adjuk hozzá a túrót. Öntsük hozzá a narancslevet, sz
A liba zsírzóját és gégéjét kiszedjük, majd sóval és majoránnával bedörzsöljük, és a májat és a petrezselyemzöldet beletesszük. A zsírréteget bevagd
A csirkét négybe vágjuk, a májat és a zúzát a szárnyak alá tesszük, majd sózzuk, és 1-2 órára hűtőbe rakjuk. Utána bepanírozzuk, és forró olajban kis
Ugrás a lap tetejére >>