A kaprot felaprítjuk, a fokhagymát apróra vágjuk, az uborkát legyaluljuk, majd megsózzuk. A cukrot, sót és a borecetet a vízzel elkeverjük, majd az uborkát kin
A hagymát meghámozzuk, a répákat megtisztítjuk, majd mindegyiket felkockázzuk, és sós vízbe rakjuk főni. Mikor már a zöldségek megpuhultak, a lábosba tessz
A mézet, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tojást, a fahéjat, a szegfűszeget, a szerecsendiót, a citromaromát és a rumaromát jól összekeverjük, majd hozzáadjuk
A sült húst ledaráljuk, a fűszereket és a hozzávalókat hozzáadjuk, összekeverjük, majd egy tányérra kanalazzuk és villával csíkokat rajzolunk rá, aztán k
A citrom héját lereszeljük, majd a borral, vízzel és a fűszerekkel 30 percig lassan főzzük. Amikor kihűlt, beleöntjük a mézet, jól elkeverjük, majd üvegekb
A tojásfehérjét a cukorral felverjük, majd beleforgatjuk egy lisztet, egy előkészített tepsibe töltjük, és készre sütjük. Eközben a pudingokat megfőzzük,
A megtisztított, letépkedett salátát egy salátástálba tesszük, majd hozzáadjuk a felkockázott füstölt sajtot. Ezután egy másik tálban összekeverjük a jog
190°C- ra melegítsük elő a sütőt.
Mossuk meg a tököt, végeit nyessük le.Vágjuk 5 egyforma vastag szeletre. A középső magos részt vájjuk ki. Egy 33 x 23x
Ugrás a lap tetejére >>