Lereszeljük a káposztát, majd megsózzuk és pihenni hagyjuk. Később kicsavarjuk a levét és forró olajon megpirítjuk. Köménnyel, borssal, fűszerpaprikával é
A szalonnát felkockázzuk, és megpirítjuk. A zsírjában megsütjük a sóval, borssal ízesített halszeleteket. Összemorzsoljuk a babérlevelet és rászórjuk a ha
A káposztát szeleteljük fel, és sózzuk meg. A csomborral keverjük össze. A császárhúst vágjuk csíkokra, és az olajon pirítsuk meg. A zsírját süssük ki.
A húst, feldarabolt zöldségeket, fűszereket, és a kapor felét feltesszük főni. Ha puhára főttek leszűrjük, a csontról lefejtjük a húst és felkockázzuk. A
A vöröshagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a fűszerpaprikát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott húst,
A tojások fehérjét habbá verjük, a sárgáját a túróval elkeverjük. A petrezselymet felaprítjuk, majd a sóval és búzadarával együtt a túróhoz adjuk. Vég
Kézzel vagy botmixerrel keverjük össze a krémsajtot, az újhagymát, a kapormártást és a citromborsot. Adjuk hozzá a tenger gyümölcseit, a keveréket sütőpap
A sütőt 220 °C- ra melegítsük elő. Enyhén belisztezett deszkán nyújtsuk a tésztát kb. 30 cm- es oldalhosszúságú négyzetté.
Karácsonyi tésztaformákkal
Ugrás a lap tetejére >>