A harcsát megtisztítjuk, fejét és farkát levágjuk. A gerincről levágjuk a húst, feldaraboljuk és besózzuk. A hagymát meghámozzuk, felaprózzuk a petrezselyem
A harcsafiléket feldaraboljuk, megsózzuk, és 30 percre hűtőbe tesszük. Utána bepanírozzuk, és forró olajban megsütjük.
A karajból levágunk négy egyforma részt, majd sót és borsot szórunk rá, lisztbe forgatjuk, és zsírban elősütjük. A szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, ma
Egy tálban a krémsajthoz keverjük a másik két lereszelt sajtot, a vajat, majd sózzuk, borsozzuk, és 2 órára hűtőbe rakjuk. Ezután három részre osztjuk, ruda
A tésztához valókat összegyúrjuk, és fóliába csomagolva hűvös helyen, legalább fél órán át, pihentetjük. Ezután belisztezett deszkán 2-3 mm vastagra ny�
cukrot a vízzel főzzük addig, amíg szálasodni nem kezd. Vékony drótból hajlítsunk gyűrűt, mártsuk bele a masszába, és próbáljunk meg buborékot fújni úg
A vajat, Rama margarint, és a cukrot keverjük habosra, amíg a cukor el nem olvad rendesen. A vaníliás cukrot tegyük a lisztbe, majd keverjük a marcipánnal együtt
Felkockázzuk az aszalt gyümölcsöket, és a mazsolával együtt 1-2 órára langyos vízbe áztatjuk, majd leszűrjük és a levet félre tesszük. A mogyorót, dió
Ugrás a lap tetejére >>