A karajból levágunk négy egyforma részt, majd
sót és
borsot szórunk rá,
lisztbe forgatjuk, és
zsírban elősütjük. A
szalonnát felkockázzuk, megpirítjuk, majd beletesszük a felaprózott vörös
hagymát, és ezt is megpirítjuk. Ezután beletesszük a darált húst, a
sót, a
majoránnát,a kakukkfüvet és a
borsot. A kolbászt felkarikázzuk, és ezt is beletesszük. A
káposztáról négy egyforma levelet leterítünk, és rátesszük az elősütött bordákat, majd mindegyiket felcsavarjuk és átkötjük őket. A
hagymát felkarikázzuk, olajon megpirítjuk, majd hozzátesszük a
káposztát, a kaprot és a csombort. Feltöltjük
vízzel, majd felforraljuk. Ezután rátesszük a becsavart bordákat, és az egészet készre sütjük. Mikor a hús megpuhult, leszedjük majd a
káposztához öntjük a
lisztet és a
tejfölt. Végül a húst és a
káposztát együtt kínáljuk.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>