A halakat felszeleteljük, a citromlével meglocsoljuk, és így egy órát állni hagyjuk. Ezután fazékba tesszük, hozzáöntünk egy liter vizet, és így felforralj
A csirkemelleket felszeleteljük és kikloffoljuk. Bedörzsöljük a fokhagymás sóval és a fokhagymaporral, majd a felaprózott petrezselymet és metélőhagymát rás
Egy tálban összekeverjük a túrót, a krémsajtot, egy tojássárgáját, sózzuk, borsozzuk. A tésztát kinyújtjuk, megkenjük a túrós krémmel, majd rászórjuk
A lapockákat kicsontozzuk, majd felkockázzuk az egész húst. Lisztet szórunk rá, majd olajon megpirítjuk, és egy tálra rakjuk. A visszamaradt olajon megpirítjuk
A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával ízesítjük, majd 3-4 órára hűtőbe tesszük. Ezután a paprikás lisztbe forgatjuk, majd olajban pirosra s
A megtisztított fürjtojásokat félbevágjuk. A majonézt borral, citromlével, mustárral és kevés sóval ízesítjük. Kehelypoharakba beleteszünk egy-egy salátal
Egy tálban összekeverjük a vajat, a lisztet, a porcukrot, a tojást és annyi tejfölt, hogy könnyen gyúrható tésztát kapjunk. Egy órát állni hagyjuk a hűtőb
A 2 tojás sárgáját, sóval és vajjal habosra keverjük, majd hozzáöntjük a lisztet, a sajtot és a fölvert tojásfehérjét.. Miután jól megkevertük, a massz
Ugrás a lap tetejére >>