A porcukrot, tojássárgákat, lisztet, olvaszott vajat, cukros tejben felfuttatott élesztőt összedolgozzuk és kelni hagyjuk. Lisztezett deszkára tesszük, kissé ki
A felszeletelt kenyeret megkenjük vajjal, a füstölt kolbászt karikákra vágva ráhelyezzük, a savanyított uborkát ugyanígy és végül a trappista sajtot ráres
A fehér csokoládét olvasszuk meg egy vastag aljú lábasban kis lángon. Adjuk hozzá a sót és a vaníliát. Vegyük le a tűzről és a cseresznyét keverjük bele.
*Forró serpenyőben közepes lángon, vagy amíg illatozni nem kezd pirítsuk a diót 3 percig.
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. 23 cm átmérőjű pite- vagy tor
A zöldségeket felaprítjuk, a húst megfűszerezzük. Vajon megpirítjuk a combokat, hozzáadjuk a babért, bort, és a levest, majd megpároljuk. A levesből kiszedjü
Fogjuk a tej felét és a tejszínnel beleöntjük egy lábosba, majd hozzáadjuk a rozmaringágakat és az egészet fölforraljuk. A maradék tejet a keményítővel sim
A cseresznyét csepegtessük le és a levéből 1/2 bögrényit tegyünk félre. A cukorral, az étkezési keményítővel és a cseresznyével keverjük össze egy 2 l-e
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom