A bélszínt megtisztítjuk, besózzuk, borsozzuk, majd elkenjük rajta a mustárt. Ezután akkora réseket vágunk bele, hogy oda beleférjenek a fokhagymák. A vörösh
A tyúkot darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával és a mustárral. Így egy éjszakát a hűtőben állni hagyjuk. Másnap a zöldsé
A sertésszűzet egy éles késsel elfelezzük, majd mind a négy szeletet újabb három csíkra felvágjuk úgy, hogy az egyik felén egyben maradjanak a csíkok. Így a
Vágjuk fel hosszában a vaníliarudat, és kaparjuk ki a vaníliát. A narancs héjat húzzuk le egy héjkaparóval. Filézzük ki a gyümölcshúst. Nyissuk fel a karda
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. Mossuk meg a szőlőt, és tegyük egy tepsire. Szórjuk meg a szőlőt 50 g cukorral, öntsük le a szőlőlével és citromlével
A cukrokat forró vízbe tesszük, majd hozzáadjuk a lisztet, és csomómentesre főzzük. Amint kihűlt, egyesével belekeverjük a tojásokat, majd lisztezett deszkán
A sonkát bugyogó, de nem lobogó vízben megfőzzük. A tojásokat megmossuk, és a sonkával együtt főzzük. Amikor a sonka megpuhult, levesszük a tűzről, és a v
A jércemelleket megtisztítjuk, kikloffoljuk, sóval bedörzsöljük. A gesztenyét megmossuk, bevagdossuk, majd vízben puhára főzzük. Még melegen eltávolítjuk a
Ugrás a lap tetejére >>