A langyos tejbe morzsoljuk bele az élesztőt és a lisztet, majd langyos helyen kelesszük meg. A lisztet dolgozzuk össze a cukorral, a sóval, és annyi tejjel, hogy k
A lisztet, 14 dkg vajat, 7 dkg cukrot 1 tojással és a szalakálival összedolgozzuk, majd kinyújtjuk, megkenjük a lekvárral, majd zsiradékkal bélelt tepsibe helyez
A tejszínt és a csokoládédarabokat tegyük egy közepes méretű tálba. Erős fokozaton 1 percig melegítsük mikrohullámú sütőben. Keverjük meg. A kell, akkor
A fácánt megtisztítjuk, elnégyeljük, majd egy fazékba tesszük. Hozzáöntjük a bort, vizet, és belerakjuk a babérlevelet, a borsot, a felszeletelt citromot, maj
A leves:
A fácánt megfosztjuk tollaitól, földaraboljuk és egy vízzel teli fazékba rakjuk főni. Miután fölforrt beleszórjuk a fűszereket, beletesszük a zöld
A fácán sós vízben feltesszük főni. Amikor felforrt, lehabozzuk, beletesszük a zöldségeket, a hagymát, fokhagymát, és a fűszereket.
A gombát és a kelkáp
A fácánt és a vaddisznó húst egy lábosba tesszük, és felöntjük a vízzel, és feltesszük főni. Közben folyamatosan lehabozzuk, majd fél óra után beletessz
A kukoricaszirupot, a vajat és a cukrot keverjük össze egy nagy tálban. A vaníliát és a tojásport adjuk hozzá, jól keverjük össze. Tegyük félre.
A sót é
Ugrás a lap tetejére >>