Először is a mazsolát a vizes rumos keverékbe tegyük egy napig állni, majd csöpögtessük le. A citrom héját pedig egy percig pároljuk meg vízben.
A lisztet d
A csülköket megfőzzük, majd leszedjük a csontról. Fél kg lisztet, élesztőt 1 dl langyos vízzel összekeverünk és kelni hagyjuk. Majd a maradék lisztet is hoz
5 cm-es darabokra vágjuk a húst, megmossuk, majd feltesszük főni a hagymával, fűszerekkel együtt. Ha félig már puha, hozzá adjuk a feldarabolt répát, póré
Egy tálban összekeverjük a halakat, a ringlit, az olívabogyókat, a krémsajtot, mustárt, kevés citromlevet, a paprikakrémet, majd ízlé szerint sózzuk, borsozzu
A halat vágjuk kétujjnyi csíkokra. Sózzuk meg, és mártsuk lisztbe. A zúzott fokhagymát olajon futtassuk meg. Tegyük rá a halat, és mindkét oldalukat pirítsuk
180°C-ra melegítsük elő a sütőt. A sütőlemezt kenjük ki.
A mandulaaromát, vaníliát, citromlevet, cukrot, vajat és az olajat keverjük krémesre egy nagy tá
Keverjük össze a kétféle rumot, a Cointreau-t, a gyümölcslevet és a cukorszirupot. A vaníliarudat vágjuk félbe, és kaparjuk ki a magját, majd adjuk mindkét r
Csinálunk egy rendes tojást sóval. Kirakjuk egy lapos tányérba adtán arra rakunk egy kis pirospaprikát és borsot és össze szúrjuk két fogpiszkálóval.Utoljá
Ugrás a lap tetejére >>