A vajat összekeverjük a tojásokkal, cukorral, tejjel, citromlével és a vaníliás cukorral majd habosra verjük. Ezek után beleszórjuk a lisztet, a fahéjat, a di
190°C-ra melegítsük elő a sütőt. Egy 23x 13x 7 cm-es sütőformát kenjünk ki vagy fújjunk be letapadásgátló spray-vel, tegyük félre.
A cukrot és a Rama ma
A hozzávalókat keverjük össze egy koktélkeverőben, majd töltsük koktélpohárba.
Előkészület: 2 perc.
Az oldalast csontos végével felfelé tegyük egy alacsony tepsibe helyezett rácsra. Tegyünk egy labdaccsá gyúrt alufóliát a közepén lévő üregbe, hogy a hús
Fogunk egy tálat, beletesszük a tojássárgákat, majd hozzáadjuk a cukrot és a vajat, és az egészet összekeverjük. Ezután a lisztet és a sütőport keverjük
A bárányt kívül, belül sóval, belül majorannávál és felaprított petrezselyemmel is bedörzsöljük, majd hideg helyen 4-5 órát állni hagyjuk.
Felhúzzuk a
A bárányhúst egy éjszakára bepácoljuk: fogunk egy üvegtálat, abba tesszük a húst, majd sóval, borssal megszórjuk, beletesszük a babérlevelet, a rozmaringot,
A gombát felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a többi zöldséget felszeleteljük. A húst összesodorjuk, zsineggel megkötjük, majd a zöldsé
Ugrás a lap tetejére >>