Elkészítése nem igényel különösebb szakértelmet vagy tehetséget. A kompótot, vagy bármilyen befőttet kimerjük egy tányérra. A mézes sütit háromszög ala
A krémes bevonatot készítsük el, 1 és 1/2 bögrényit tegyünk félre belőle. Színezzünk világoszöldre 1/4 bögrényit, világosbarnára a másik 1/4 bögrényi
1 l bor, 20 dkg cukor, 1 vaníliás cukor, 2 dl rum, 3 db babérlevél, 1 egész citrom leszelve. Hidegen elkeverni, 24 óra múlva leszűrni.
A húst feldaraboljuk, majd bedörzsöljük a fokhagymával, sóval, őrölt borssal, pirospaprikával. Kevés olajat locsolunk rá, majd pihentetjük. Eközben a póréh
4 dl bort és a vizet a fűszerekkel felforraljuk. A maradék bort összekeverjük a tojássárgájával és lassan, állandó, habverővel való keverés mellett beleön
A húst megsózzuk, megborsozzuk, majd bedörzsöljük fokhagymával és vajon körbesütjük. Hozzáöntünk kevés vizet, és így puhára pároljuk. Eközben a lisztet
A borjúhúst felkockázzuk, majd félretesszük. Fogunk egy lábost, beletöltjük az olajat, és üvegesre pároljuk benne a felaprított hagymát. Ezután hozzáadjuk
A borjúlábat 1 mm vékony szeletekre felvágjuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felaprózzuk, majd összekeverjük a felaprózott uborkával, az olívaolajjal, az ec
Ugrás a lap tetejére >>