A húst meg
sózzuk, meg
borsozzuk, majd bedörzsöljük
fokhagymával és
vajon körbesütjük. Hozzáöntünk kevés vizet, és így puhára pároljuk. Eközben a
lisztet összekeverjük a sütőporral, a Rama
margarinnal, egy
tojással, kevés
sóval, és annyi
tejjel, hogy közepesen lágy tésztát tudjunk gyúrni. Ezután a
hagymát felkarikázzuk, majd a visszamaradt
vajon megpirítjuk. A tésztát kinyújtjuk, egyik felére tesszük a húst és a
hagymát, majd a másik felével betakarjuk, és széleit lenyomkodjuk. A te
tejére kenjük a felvert
tojássárgáját, majd sütőben készre sütjük. Végül valamilyen
salátával tálaljuk.
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>