A citromlevet, sót, borsot, fokhagymát, összekeverjük, és bedörzsöljuk vele a húst, majd felgöngyöljuk, összetűzzük, olajon megpirítjuk, majd olajozott teps
Zsírral bélelt tepsibe kissé megpirítjuk a húsokat, majd alufólia darabokra helyezzük őket. A hús zsírját összekeverjük a vajjal, hagymával, fokhagymával,
A húst vágjuk kockákra, a szalonnát ugyanúgy. A szalonnát pirítsuk meg, a zsírján pirítsuk meg a vöröshagymát is. Vegyük le a tűzről, és adjuk hozzá a p
Első lépésként melegítsük fel a mézet hogy minél folyékonyabb legyen és keverjük hozzá a cukrot, fahéjat, szegfűszeget és szerecsendiót. Ezután adjuk hoz
A húst nyolcadokra vágjuk, a zöldségeket feldaraboljuk, a petrezselymet felaprítjuk, a gombát felszeleteljük, a kelvirágot szétbontjuk. A húst főzni kezdjuk, m
Egy tálba vagy gyúrótáblára helyezve a lisztet a zsiradékkal elmorzsoljuk, majd a langyos tejben oldott élesztővel, a tojások sárgájával, a porcukor és a só
Az alapanyagokat hidegen összegyúrjuk, ügyelve arra, hogy az élesztő ne vegyüljön közvetlenül a sóval. Hűtőben pihentetjük.
Töltelék készítése: a vi
A lisztet, Rama margarint, zsírt, és 8 dkg porcukrot, tejben felfuttatott élesztőt összedolgozunk, hozzáadunk egy tojást, csipetnyi sót, és pár órárá hidegre
Ugrás a lap tetejére >>