A felkockázott bélszínt megsütjük az olajban, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, répát, fűszereket, bort, és puhára pároljuk, majd felöntjük fél l vízze
A hagymákat egészben feltesszük főni. A feldarabolt húst lisztbe forgatjuk, és tepsiben, olajon megpirítjuk, majd mellé rakjuk a hagymát, leöntjük borral, víz
Megmossuk a belsóségeket, és nagyméretű fazékba feltesszük főni. Lehabolás után belekeverjük a citromlevet, fűszereket, és még fél órát főzzük. Utána
A zselatint addig kevergessük egy kis lábasban 1/2 bögre vízben kis lángon, míg fel nem oldódik teljesen. Öntsük hozzá a maradék vizet. Keverjük össze egy na
A tojásokat felverjük, majd belekeverjük a kávét, az olajat, a mézet, a cukrot, a kakaóport, majd a sütőporos lisztet is. Az egészet csomómentesre keverjük, m
Melegítsük fel az olajat, és futtassuk meg rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd öntsük fel 1 liter vízzel. Dobjuk bele a leveskockát és a fűszereket. Fo
A gyümölcskompóthoz hozzáöntjük a vörösbort. Cukorral, fahéjjal, szegfűszeggel, citrommal, naranccsal ízesítjük (aminek bevagdosuk a héját), és felforralj
A dobozon lévő utasítás szerint főzzük meg a kétféle rizst.
Közben forrósítsunk fel 1 evőkanál olajat egy nagy teflonserpenyőben vagy vokban. A diót és
Ugrás a lap tetejére >>