A
zselatint addig kevergessük egy kis lábasban 1/2 bögre
vízben kis lángon, míg fel nem oldódik teljesen. Öntsük hozzá a maradék vizet. Keverjük össze egy nagy tálban az
avokádót, a
paradicsomot, a
hagymát, a
citromlevet, a
fokhagymát, a
paprikaszószt és a
sót. Adjuk hozzá a
zselatint és jól keverjük el vele. A masszát öntsük bele kis formákba vagy tálkákba és tegyük be a hűtőbe, míg meg nem dermed.
Tálalás előtt rakjuk nagyobb tálra és nyers zöldséggel ill. krékerrel díszítsük fel. Ha kenyérsütőformába öntjük, akkor dermedés után fel lehet szeletelni.
( Ha csak egyszerű guacamole - mártást szeretnénk készíteni, akkor a
zselatint és a vizet hagyjuk el.)
Kellemes Ka
rácsonyi Ünnepeket!
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>