» 24db kemény fürjtojás » 1 késhegynyi mustár » 1 kis tubus majonéz » 2 evőkanál félédes fehérbor » 0,5 fej saláta » 1 kávéskanál piros arany » 0,5 citrom » Só
A megtisztított fürjtojásokat félbevágjuk. A majonézt borral, citromlével, mustárral és kevés sóval ízesítjük. Kehelypoharakba beleteszünk egy-egy salátalevelet, majd rétegezve a vékony csíkokra vágott fejes salátát és a félbevágott fürjtojásokat. Az egészet leöntjük a fűszeres majonézzel, a tetejét fürjtojásokkal, paradicsommal, piros arannyal és petrezselyemmel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom