A mazsolát beáztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A piskótatekercseket kiterítjük, és megkenjük a felmelegített lekvárral. A
mandulát durván felszeleteljük, és mepirítjuk. A
narancs héját lereszeljük, levét kifacsarjuk.
A
tojássárgáját gőz felett kikeverjük a por
cukorral, majd megvárjuk, amíg kihűl. A
csokoládét szintén gőz felett megolvasztjuk. A
vajat kikeverjük a vaníliás
cukorral, hozzáadjuk a
csokoládét, a
narancs levét és héját, a
tojásos masszát és a rumot.
1/3 részét félretesszük, a többit rákenjük a piskótára. Rászórjuk a
mandulát és a mazsolát, majd felcsavarjuk. Az egyiket 2/3-1/3 részre vágjuk, majd a másik tekercshez illesztjük. Megkenjük a krémmel, majd a kókuszt az egyik, a pisztáciát a másik oldalára szórjuk. Te
tejére kerül a cukrozott gyümölcs.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>