A sárgarépát meghámozzuk, félkészre főzzük, majd hosszában kifúrjuk, megtöltjük a kaviárból, vajból, citromléből, szardellapasztából, és reszelt hagym
A lisztet a sütőporral összekeverjük, a zsírral, cukorral, az egész tojással és annyi tejföllel gyúrjuk össze, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Három részr
A liszteket, főtt;tört krumplit, kovászt, bazsalikomot, fél l meleg vizet összedolgozzuk, majd kelni hagyjuk. Ha megkelt lisztezett deszkán kinyújtjuk, fél centi
A szárított élesztős lisztkupac közepébe mélyedést készítünk, majd beletesszük a cukrot, a sót, a tojást, a tojásfehérjét, az olvasztott vajat és a mele
A lisztet beleöntjük egy tálba, ráöntjük a sót, a cukrot, a vajat, az élesztőt és annyi vizet öntünk bele, hogy ruganyos tésztát kapjunk. Ezután letakarjuk
A tojásfehérjét a sóval felverjük, majd beleforgatjuk a cukrokat, a citromhéjat és a tojássárgáját. Ezután az átszitált lisztet is belekeverjük, majd a té
A főtt krumplit és a vöröshagymát meghámozzuk, felkarikázzuk, a paprikákat felszeleteljük, és az egészet egy salátás tálba tesszük. Ezután a vizet, a cukr
A bőrös húst alaposan megtisztítjuk, késsel megkaparjuk, megmossuk (ha lehetőségünk van rá, lángon megperzseljük), majd feldaraboljuk. A színhúst megmossuk,
Ugrás a lap tetejére >>