Egy tálban a cukorral felverjük a tojásfehérjéket, majd hozzákeverjük a sütőporos kókuszreszeléket és a lisztet. Egy morzsával kiszórt tepsibe tesszük, maj
A dagadót egy éles késsel felszúrjuk, sózzuk, borsozzuk. A darált húst is a sóval és a borssal ízesítjük, majd hozzákeverjük a felaprított hagymát, az ös
A zöldségeket felaprítjuk, megpirítjuk az olajon, felöntjük az elkészítette csontlével, hozzáadjuk a fűszereket, és készre főzzük benne a zöldségeket. P
A húst, répát, zellert, 2 felnegyedelt hagymát, sót, borsot feltesszük főni. A szalonát felkockázzuk, hozzáadjuk az olajat, és megpirítjuk benne a karikákra
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap ugyanebben a lében megfőzzük a babérlevéllel, 2 fokhagymával és a kisebb hagymával egy lábosban. Eközben a hús
Előző este áztassuk vízbe a lencsét, majd másnak szűrjük le. 8 dl vízben főzzük puhára. A hagymát vágjuk finomra, és forró olajon pirítsuk üvegesre. Veg
A karajt kicsontozzuk, de a bordacsontokat benne hagyjuk. Megmossuk, besózzuk, a gerinccsont helyére köményt szórunk, majd középen először vízszintesen, majd f
A babot főzés előtt egy nappal vízbe áztatjuk, majd leszűrjük, felöntjük egy liter vízzel, hozzáadjuk a fűszereket, és ha már félig megpuhult, hozzáadjuk
Ugrás a lap tetejére >>