» 25 dkg sertésoldalas » 10 dkg főzőkolbász » 5 dkg füstölt szalonna » 2 sárgarépa » 60 dkg hagyma » 1 zeller » 2 ek olaj » 10 szem bors » 1 kk szurokfű » só
A húst, répát, zellert, 2 felnegyedelt hagymát, sót, borsot feltesszük főni. A szalonát felkockázzuk, hozzáadjuk az olajat, és megpirítjuk benne a karikákra vágott kolbászt, hagymát. Ehhez adjuk hozzá a leszűrt levest, és a kicsontozott karajt. Szurokfűvel ízesítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom