Miután az élesztőt langyos tejjel és cukorral felfuttattuk, összekeverjük a liszttel, a vajjal, a felvert tojásokkal, a porcukorral, a sóval és a tejjel, majd 2
Melegítsük fel a tejet, majd forraljuk fel benne a mákot 1 teáskanál vaníliás cukorral, és hagyjuk pihenni 10 percig. Csepegtessük le a meggyet, és tegyük fél
Keverjük habosra a vajat, 7 dkg porcukrot, a rumot, a sót, a vaníliás cukrot, a citromlevet és a reszelt citromhéjat. Adjuk hozzá a tojássárgáját és a mákot.
A malaccombot kiterítjük, sózzuk, borsozzuk. Az összepréselt fokhagymát elkeverjük a fűszerekkel és a paprikakrémmel, majd megkenjük vele a húst, és széleit
A húst a sóval, borssal, köménnyel bedörzsöljük, majd egy tepsibe tesszük, Mellérakjuk a felszeletel 2 hagymát, répát és fokhagymát, meglocsoljuk az olajjal
A malachúst a szokásos módon pörkölthöz valónál nagyobb darabokra vágjuk És megmossuk.
Az apróra vagdalt vöröshagymát zsírban megpirítjuk, hozzáadjuk a
A vöröskáposztát vékony csíkokra vágjuk, majd besózás után fél órát állni hagyjuk. Ezután alaposan kinyomkodjuk. Közben a birsalmát megmossuk, meghámozz
"A malacz jól megtisztíttatván, apró darabokra vagdaltatik. A fele csak két részre vágatik, az agyvelő pedig azonnal besózandó és borssal behintendö. Egy hár
Ugrás a lap tetejére >>